Documentatie
Cloudapparaten en berichten
Voeg een apparaat toe aan een cloudafspeellijst, controleer de koppeling of stuur een bericht.
01
Gesynchroniseerde apparaten bekijken
Selecteer de afspeellijst in Mijn cloud en open Apparaten. Je ziet gekoppelde apparaten en wachtende toevoegingen. Gebruik Vernieuwen om de status opnieuw te laden. Bij veel apparaten verschijnen een zoekfunctie en paginanummers.
Wachten op apparaat betekent dat het apparaat de aanvraag nog moet ontvangen. Bevestigde aanwezigheid verwijst naar de laatst getoonde controle; het apparaat hoeft nu niet meer online te zijn.
02
Een apparaat aan een cloudafspeellijst toevoegen
- 01Kies Apparaat toevoegen.
- 02Selecteer een beschikbare bestemming of gebruik Nieuw apparaat.
- 03Voer voor een nieuw apparaat het ID uit Waveo en een naam in en kies Opslaan en doorgaan.
- 04Kies een code met een vrije plek als er om Premium wordt gevraagd.
- 05Druk op Afspeellijst sturen.
- 06Open Waveo op het doelapparaat en wacht tot de playlist is geladen en synchronisatie is ingeschakeld.
- 07Vernieuw de apparaten om het resultaat te controleren.
Toevoegen via de website vereist Waveo 2.3.0 of nieuwer op de TV of telefoon. De aanvraag verloopt na 24 uur als het apparaat die niet ophaalt.
04
Een bericht naar apparaten sturen
- 01Kies Een bericht versturen.
- 02Selecteer de gekoppelde apparaten die het bericht moeten ontvangen. Je kunt alle apparaten selecteren of deselecteren.
- 03Kies Bericht schrijven en voer de titel en tekst in.
- 04Controleer de ontvangers en tekentellers en verstuur het bericht.
Het bericht blijft wachten. Het verschijnt bij de volgende start van Waveo met internet en een compatibele versie en blijft 30 dagen beschikbaar. Neem geen wachtwoorden of toegangscodes op.
05
Een wachtende toevoeging annuleren
Druk op het kruisje bij een regel met Wachten op apparaat en bevestig. De Premiumreservering komt vrij als de aanvraag nog wacht. Vernieuw als het apparaat de activering intussen kan hebben voltooid.
06
Een apparaat van de cloud ontkoppelen
- 01Zoek het apparaat in de lijst.
- 02Kies Ontkoppelen.
- 03Lees de bevestiging en accepteer dat de synchronisatie stopt.
Het apparaat stopt met gegevens uitwisselen met die cloudruimte. Lokale playlists en Premium blijven behouden. Gebruik Premiumcodes of Apparaten om Premium in te trekken.
